Леви проти Святих. Карпати проти Сент-Патрікс у Лізі Європи

Леви проти Святих. Карпати проти Сент-Патрікс у Лізі Європи
ФК Карпаты

Карпати (Львів) - Сент-Патрікс (Ірландія)

Четвер, 28 липня. Львів, стадіон Україна. 19:15

Арбітр: Мартін Стрембергсон (Швеція)

Знов острів`яни

Як і минулого року Карпати в першому єврокубковому матчі зустрічаються з острівними представниками західної Європи, і якщо минулоріч це був ісландський Рейк’явік, то цього - Сент Патрікс Атлетік з Дубліна.

Сподівємося, що кінцевий результат протистояння буде не гіршим за минулорічний.

УВАГА! Матч можна буде переглянути по телебаченню на каналі 2+2

Вмотивовані Карпати

Сказати, що львівські Карпати зараз розлючені - це не сказати нічого. При змістовній та гострій грі взяти одне очко в трьох матчах дуже болісно. Олег Кононов та гравці сподіваються, що перемоги прийдуть, адже грає команда добре. Однак, це має бути певним дзвіночком для Карпат, вони мають сконцентровано і ретельно підійти до поєдинку з ірландцями, а про недооцінку не може бути й мови.

Досвідчені Святі

Сент Патрікс пройшов вже два відбіркові кола, причому програвши казахстанському Шахтарю на виїзді 2-1, зміг відігратись на свому полі та пройти в наступний раунд змагань. Це говорить про волю команди та змогу вирішувати конкретні завдання.

Потрібні голи

Головний тренер Карпат наголошував, що низька реалізація гольових моментів прямо пов’язана з тренувальним процесом, тому можна не сумніватись, що всі проблемні моменти вже були детально розібрані та скориговані. Взагалі є тенденція, що Карпати дуже впевнено проводять перші тайми матчів, але після перерви фізично підсідають, це можна пояснити початком сезону в УПЛ. Тому дуже важливо, щоб Зелено-білі реалізували в голи свої моменти створені в першій половині гри.

Вражені Петс

Ірландці вже очевидно раді з самого факту проходження в 3-й кваліфікаційний раунд, тому не дуже переживають за результат поєдинку, ставлячи на перше місце чемпіонат Ірландії. Хоча не приховують, що засвітитись в єврокубках дуже приємно і намагатимуться протриматись якомога довше. Про Карпати, як зрештою загалом про Україну, вони не дуже поінформовані, хоча бачили останній матч львівян проти донецького Шахтаря.

ВИДЕО: Шахтер добывает волевую победу над Карпатами

Тренера та гравців Сент Патрікс цей поєдинок дуже вразив, вони навіть визнали, що якщо Карпати знову продемонструють такий рівень гри, то їм не уникнути поразки.

Поповнення і втрати

Кілька днів тому Карпати підсилив ще один легіонер - бразилець Муріло Гомес, який може зіграти як в центрі захисту, так і на правому фланзі оборони. Інший бразилець Авелар, вже зміг відзначитись у воротах Шахтаря після повернення з оренди.

Також варто зазначити, що іспаномовна діаспора Зелено-білих зросла до чотирьох гравців, троє з яких іспанці. До центрального захисника Борхи Гомеса та атакувального півзахисника Лукаса приєднались аргентинський нападник Пачеко та іспанець Крістобаль. Тут прослідковується робота трансферного директора Ігора Йовічевіча, який добре знає іспаських гравців. Як вони  зможуть себе проявити, скоро побачимо, зараз стабільно грають в основі Борха Гомес та Лукас.

Ще не набрав оптимальну форму білоруський нападник Воронков. Вселяє оптимізм повернення Артема Федецького, який надалі буде грати за львівські Карпати. Нажаль перед матчем з Шахтарем травмувався Олег Голодюк, тому зазраз він тренується по індивідуальній програмі.

Всі на футбол

Взагалі великого ажіотажу перед матчем з ірландцями у Львові не спостерігається, квитки без проблем можна купити у касах стадону. Хоча як завжди, квитки чомусь продавались тільки на кілька секторів і навіть рядів. Нажаль вболівальники не в змозі обрати саме те місце, яке їм потрібно.

Погода достантньо футбольна, немає дощу й не дуже жарко, тому має бути комфортно як гравцям, так і вболівальникам. Тому приходьте всі на стадіон та підтримайте львівські Карпати.

Андрій Яворський спеціально для СПОРТ bigmir)net зі Львова



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях