Зінченко: Немає часу радіти

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко прокоментував поєдинок проти Шотландії.

Національна збірна України обіграла Шотландію в рамках плей-офф відбору до чемпіонату світу.

"Емоції позитивні, але немає часу радіти. Попереду важливий матч - фінал всього нашого життя. Треба гарно відновитись і підготуватися якомога краще. Кожен має показати свою найкращу гру", - прокоментував матч Олександр Зінченко.

"Всі добре розуміють, яка ситуація в країні, головний тренер підібрав правильні слова. Взагалі багато говорити не треба, всі ж розуміють ситуацію. 

 

 

Війна об'єднала нашу команду ще сильніше. Вболівальники... вони були найкращими. Ми чули їх протягом всіх 90-та хвилин. дякую їм за це. Кожен з гравців підбадьорював один одного на полі. Може ми не маємо в команді суперзірок, але ми команда-зірка - ми б'ємося один за одного!".

Минулого року збірна України також грала на цьому стадіону, і той матч завершився так само - гольовим пасом Зінченка на Довбика. 

"Я б назвав цей стадіон фартовим для нас. Шотландцям дякую, що підтримали нас, зустріли оплесками. За слова гравців та тренерського штабу. Ми відчуваємо цю підтримку".

 

 

Також хавбек сподівається на швидке закінчення війни на території України.

"Хотілося б, щоб комендатського часу взагалі не було - щоб ми перемогли в цій війні, це наша основна мрія. Я дуже радий, що нам вдалось подарувати українцям посмішки хоча б на декілька хвилин", - додав Олександр в ефірі ТК Футбол 1/2/3