Похмурий настрій у Львові. Огляд матчу Карпати vs Ворскла

Похмурий настрій у Львові. Огляд матчу Карпати vs Ворскла
ФК Карпаты (Львов)

Якщо до поганої погоди у Львові вже давно звикли, то інших речей звикнути ніяк не можливо. Трагічна смерть одного з фанатів зелених левів, який загинув від ножових поранень, отриманих в самісінькому центрі Львова, шокує і вже відсуває футбол на другий план. Тому фан-сектори провели матч у повній мовчанці, вшановуючи пам’ять 23-річного хлопця.

А те що творилося на полі стадіону Україна, важко передати словами. Якщо раніше Карпати демонстрували непогану гру, але не здобували потрібний результат, то тепер зелено-білі перестали грати взагалі. Пропустивши швидкий м’яч вже на третій хвилині, карпатівці намагались виправити ситуацію, але до реальних загроз справа не доходила. Коли ж Сачко забив другий гол, стало зрозуміло, що сьогодні перемогу святкуватимуть гості з Полтави. Такої безсилої та безвольної гри давно вже не демонстрували львівяни, тому після фінального свистка похнюпивши голови,під дрібним дощиком та під незадоволені вигуки трибун, прямували карпатівські футболісти в роздягальню.

ВИДЕО: Карпаты уступили Ворскле в предирландском спарринге

Це вже подібно на серйозний спад, який може перейти в кризу, враховуючи наступний матч з Динамо в чемпіонаті. Але зараз головне пройти в стиковий раунд Ліги Європи, тому гравцям потрібно забути про прикру поразку і налаштовуватись на серйозну гру в Дубліні.

На післяматчевій прес-конференції Микола Павлов був дуже стриманий, і навіть він дуже спокійно святкував перемогу. Спеціаліст наголосив, що його команді дуже допоміг швидкий гол,але заспокоїтись зміг тільки після другого забитого м’яча, який фактично вирішив долю матчу. Тренер Ворскли також наголосив, що після кожного матчу проводить серйозну ротацію та дає можливість гравцям відпочити, тому в матчі з Карпатами було сім нових гравців порівняно з матчем у Лізі Європи. Також Павлов зазначив, що пріоритетним на даний момент є матч в Ірландії, адже до єврокубкових матчів прикута більша увага. А на запитання про гру суперника, відповів, що за всі роки,які приїжджає до Львова, ще не бачив щоб Карпати так грали.

Олег Кононов наголосив на двох речах. Перше, допустив помилку випустивши гравців, що серед тижня грали з Сент-Патріксом, адже вони не змогли продемонструвати відповідний рівень гри, багато помилялись,  нажаль заміни не змогли виправити ситуацію. І друге: в Карпати прийшло багато нових гравців, робиться нова команда, а це ніколи не проходить безболісно і вимагає багато часу і терпіння. Було видно, що тренера переповнюють емоції, хоч він їх стримував. Та все ж на запитання журналістів, відповідав з важкістю, тому прес-конференція закінчилась достатньо швидко.

Андрій Яворський спеціально для СПОРТ bigmir)net зі Львова



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях