В Україні проведуть розіграш 2-х квитків на геймерський турнір IEM Katowice 2020

На щорічних змаганнях зберуться 16 команд геймерів з усього світу, які поборються за призові $500 тис.

Турнір IEM Katowice 2020 відбудеться з 28 лютого до 1 березня на арені «Сподек» у м.Катовіце, Польща. Щоб надати можливість українським фанам відвідати турнір і підтримати українську команду, за участі мережі Фокстрот представник Acer Predator в Україні проведе розіграш двох квитків на змагання з оплатою перельоту і проживання.

Офіційним партнером міжнародної кіберспортивної організації ESL (організатора турніру) виступає провідна роздрібна група продавців побутової техніки й електроніки Euronics Group, представлена ​​в 35 країнах. Торгова мережа Фокстрот є єдиною українською компанією, яка входить до складу Euronics.

Полетіти до Катовіце зможе один із покупців мережі Фокстрот, що купив ігровий ноутбук Acer Nitro або Predator у період з 27.12.2019 р. до 15.02.2020 р. і зареєструвався для участі в розіграші*.

«Вперше український ритейлер як учасник Euronics виходить на рівень міжнародних кіберспортивних змагань. Це дає покупцям мережі Фокстрот додаткову перевагу: не лише придбати якісний товар, але й отримати шанс відправитися на захоплюючий геймерський турнір», – зазначив Олексій Зозуля, CEO Фокстрот.

Оскільки Acer виступає в якості ексклюзивного партнера IEM з персональних комп’ютерів, його ігровий бренд Predator буде «повністю інтегрований в усі аспекти» майбутніх подій. Монітори Predator будуть використовуватися на турнірах з ноутбуками Acer, розміщеними на аналітичних зонах.

«Переслідуючи нашу місію надавати краще в своєму класі ігрове обладнання, ми пишаємося об'єднанням зусиль з ESL в якості постачальника обладнання для такого престижного кіберспортивного заходу», – додав Сергій Шульга, менеджер з маркетингу Acer у Східній Європі.

Euronics Group є провідною роздрібної групою побутової електроніки в 35 країнах EMEA і СНД з більш ніж 8500 торговельними точками. Група пропонує інноваційні електротехнічні вироби за допомогою омніканального підходу.

«Intel Extreme Masters є одним з наших основних напрямків. Тому партнерство ESL і Euronics Group дає нам можливість продемонструвати спільне прагнення для надання високоякісних послуг нашим клієнтам», – сказав Бернхард Могк, старший віце-президент з глобальних продажів і розвитку бізнесу компанії ESL.

*Розіграш проводиться з «27» грудня 2019 р. по 15 лютого 2020р. включно в магазинах мережі «ФОКСТРОТ» (крім АР Крим та тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей) та в інтернет-магазині www.foxtrot.ua. Деталі та умови проведення розіграшу дізнавайтесь на сайті www.foxtrot.ua, в мережі магазинів «Фокстрот» та за телефоном гарячої лінії 0 800 300 353 (дзвінки безкоштовні в межах України з номерів українських операторів).