У Полтаві відбувся другий етап Чемпіонату України з дрег рейсингу

Етап відзначився запеклою боротьбою під запеклим сонцем
У Полтаві відбувся другий етап Чемпіонату України з дрег рейсингу

Другий етап Чемпіонату України з дрег рейсингу відзначився запеклою боротьбою під запеклим сонцем у Полтаві.

Злітна смуга аеропорту «Полтава» зустріла пілотів з усіх куточків України: Київ, Полтава, Суми, Харків, Запоріжжя, Прилуки, Кременчука, тощо. В порівнянні з попереднім етапом кількість учасників на старті в кожному з класів збільшилася. Проте аномальна спека створила просто нестерпні випробування для кожного присутнього — і для спортсменів, і для їх вболівальників. Цього разу в списках можна було знайти велику кількість нових прізвищ. А також серед учасників були дві дівчини – це Олеся Лиса та Олена Бублик, які змагаються на етапах на рівні з чоловіками та займають призові міста.

Загалом, за офіційними даними зібралося більше 40 пілотів, а саме видовище відвідало приблизно 2000 вболівальників, що залишилися в неймовірному захваті від рівня адреналіну, який зашкалював на старті, так само як і температура довкола.

Організатором було підготовлено багато сюрпризів для присутніх, які давали можливість перепочити пілотам та розважитись глядачам під час змагань. Наприклад, «дріфт-таксі» подарувало драйв та незабутні емоції для тих, хто наважився освідчитися у коханні зі сцени. Окремий подарунок було представлено колективом генерального партнера етапу ТОВ «Компанії «Стар Лайн» Тойота Центр Полтава» своєму директору Дмитру Батигіну, який саме 16 липня святкував день народження. На офіційному відкритті змагання також були присутні Секретар Полтавської міської Ради Оксана Деркач та Голова комітету дрег рейсингу FAU Вадим Лисий.

Нагадаємо, що наступний етап відбудеться 14 серпня в Черкасах. Черкаси, готуйтесь! Ми їдемо до вас!

Прес-реліз Комітету дрег рейсингу FAU



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях