Аллен Айверсон у новій глобальній кампанії Reebok надихає йти життям власним шляхом

Разом із всесвітньо відомими спортсменами та музикантами Reebok закликає кожного не залишатися осторонь, а бути активним учасником свого життя.
Аллен Айверсон у новій глобальній кампанії Reebok надихає йти життям власним шляхом

Під керівництвом старшого директора з маркетингу та дизайну бренду Джіда Осіфесо Reebok запускає ключову брендову кампанію року “Життя — це спорт. Будь гравцем, а не глядачем“, якою надихає всіх слідувати своїм захопленням, цінувати індивідуальність та займати активну життєву позицію.

Майже сорок років тому, у 1984 році, Reebok представив кампанію Because Life is Not a Spectator Sport, і сьогодні бренд знову повертається до цієї філософії, закликаючи кожного бути учасником свого життя, незалежно від того, що ним рухає - спорт, музика, мода, мистецтво чи активізм.

Джід Осіфесо розповів про значення нової ініціативи: “У цій кампанії ми хочемо продовжити розкривати тему, яку вже торкнулися минулого року. Це розмова про те, як дізнатися більше про своє життя та стати активним учасником усіх тих чудес, з яких воно складається. Герої кампанії “Життя - це спорт. Будь гравцем, а не глядачем“ - зухвалі бунтарі, які привносять нове та провокаційне у розвиток культури. І ми сподіваємося, що їхні історії надихнуть багатьох бути сміливішими у своїх починаннях“.

Кампанію відкривають шість яскравих та цілеспрямованих особистостей, чия життєва позиція - ніколи не залишатися осторонь. Баскетболіст і гравець NBA Аллен Айверсон, венесуельська співачка, композитор і майстер візуального мистецтва Arca, американський R&B виконавець Brent Faiyaz, англійський репер Ghetts, французько-алжирська співачка і продюсер Lolo Zouaï і нігерійська артистка TEMS - всі вони заперечують бездіяльність, обирають життя, наповнене пристрастю, рухом та зростанням у творчому, музичному чи спортивному плані.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях