Радість і розпач. Карпати відкрили сезон у Львові нічиєю з Чорноморцем

Радість і розпач. Карпати відкрили сезон у Львові нічиєю з Чорноморцем
ФК Чорноморець

Відкриття 20 чемпіонату України почалось з підняття прапора та виконання гімну, а фанати тим часом вивісили величезний банер в підтримку Зелених левів.

Про стосунки фанатів обидвох команд можна говорити багато, але скажу одне - вони недружні. Тому вболівальники зелено-білих негребували висловлювати різноманітні образливі гасла в сторону одеситів, а також вимагали перемоги над принциповим суперником від львської команди.

Після гри футболісти Карпат виглядали доволі розчарованими, достатньо було побачити очі капітна зелено-білих Ігоря Худобяка. Попри те як завжди карпатівці на чолі з головним тренером пішли до фансектору подякувати за підтримку. 

Вдалий початок й невдале продовження 

В першій половині матчу було стійке відчуття неминучого розгрому одеситів і тільки неймовірна доброта та щедрість карпатівського нападу врятувала Чорноморець. І хоч львівянам вдалось забити гол, але збільшити перевагу вони не змогли, а під кінець тайму ще й примудрились пропустити. Моментів, які створили зелено-білі вистачило б не на один поєдинок, але кількість не змогла перерости в якість.

Здавалось, що після перерви Карпати трішки додадуть і нещодавня першолігова команда не витримає темпу. Адже в першому таймі одесити мало коли переходили за власну половину поля, а гол свій забили завдяки контратаці, коли Пачеко не зміг реалізувати  вихід один на один, а капітан Чорноморця холоднокровно розібрався з Богатіновим.

Друготаймова нудьга

Але другий тайм пройшов в дуже рваному темпі, з багатьма помилками та порушеннями правил обидвох команд та відвертим затягуванням часу одеським Чорноморцем. Карпати й надалі контролювали мяч, але реалізувати це володіння хоча б у гольові моменти вдавалось вже рідко.

Натомість Чорноморець почав підловлювати зелено-білих на контратаках і якби форвардам одеситів не забракло майстерності, то гості могли б вийти вперед.  Так матч і закінчився з рахунком 1:1 загалом він пройшов доволі цікаво та живо, й дав хороший повід проаналізувати гру Карпат Олегу Кононову, команда якого скоро матиме поєдинки з донецьким Шахтарем, а також у 3-ому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

Неточний Пачеко, знесилений Воронков

В цьому матчі очікувався дебют двох футболістів: аргентинця Пачеко та білоруса Воронкова. Перший вийшов з стартових хвилин на поле та мав кілька гольових нагод, та не зміг їх реалізувати. Воронков вийшов під кінець матчу, але крім недуже складного удару по воротах одеситів нічим особливим не запамятався.

Задоволений Григорчук

На післяматчевій пресконференції настрої тренерів разюче відрізнялись. Тренер Чорноморця Роман Григорчук залишився задоволений результатом та першим здобутим його командою очком і сказав, що впринципі нічия є закономірним результатом. Також він наголосив, що довіряє молодим гравцям своєї команди і відзначив помітний прогрес в порівнянні з попереднім повністю програним матчем.

Розчарований Кононов

Зате Олег Кононов був помітно розчарований і ніяк не зміг пояснити низьку реалізацію гольових моментів карпатівцями, лише зазначив, що значить є певні недопрацювання на тренуваннях, які потрібно виправляти. Тренер Карпат наголосив на тому, що є декілька нових гравців, а це завжди складно - має пройти певна адаптація та  притирка.

Кононов не зміг нічого конкретного сказати про майбутнє Федецького і порадив звернутись до керівництва клубу, а також пояснив, що на даний момент Воронков не в кращих ігрових кондиціях, тому його і випускали тільки на останніх двадцять хвилин.

Андрій Яворський спеціально для СПОРТ bigmir)net зі Львова  



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях