Компанія 1хBet стала титульним партнером кіберспортивної організації Natus Vincere

БК 1хBet та NAVI підписали угоду про співпрацю
Компанія 1хBet стала титульним партнером кіберспортивної організації Natus Vincere

NAVI та 1хBet підписали спонсорську угоду, згідно з якою одна з провідних букмекерських компаній світу стала титульним партнером відомої кіберспортивної організації. Договір про співпрацю розрахований мінімум на рік. 

Угода передбачає підтримку з боку компанією 1хBet команд NAVI у різних кіберспортивних дисциплінах, серед яких - Dota 2, CS:GO та інші популярні ігри. 1хBet та NAVI планують провести низку потужних активностей та кампаній. 

БК 1хBet - міжнародна ігрова та технологічна компанія з більш ніж 12-річним досвідом роботи у своїй галузі та офісами у Європі, Азії, Африці та Латинській Америці. Раніше компанія уклала угоди з низкою відомих партнерів, у тому числі - з іспанською Ла Лігою, італійською Серією А та футбольним клубом “Барселона“. 

Сторони впевнені в тому, що співпраця буде ефективною, враховуючи потенціал обох брендів. 

Євген Золотарьов, СЕО NATUS VINCERE:

“Якщо б мені ще нещодавно сказали, що NAVI буде працювати з 1хBet - однією з найбільших букмекерських компаній світу, партнером такого знакового клубу, як FC Barcelona - я б не повірив. Зараз же це стало реальністю, й партнерство Natus Vincere та 1хBet нас неймовірно надихає. Ласкаво просимо до #NAVINATION!“.

Представник 1хBet:

“1хBet не перший рік приділяє особливу увагу підтримці кіберспорту, який є однією з тих категорій ставок, що швидко розвиваються. Змагання у різних дисциплінах щодня привертають увагу сотень тисяч уболівальників з усього світу.

Нам дуже подобається така динаміка зацікавленості, тому 1хBet й привабила ідея співробітництва з кіберспортивною організацією, що відома в усьому світі. 

Повна назва команди Natus Vincere значить “народжений перемагати“. Це ідеально описує нашу аудиторію - гравців, які кожен день роблять ставки на кіберспорт та інші види спорту на 1хBet“.

Про 1хBet

БК 1хBet - провідна міжнародна ігрова та технологічна компанія з більш ніж 12-річним досвідом роботи у своїй галузі. Це компанія, що швидко розвивається в бетінг-індустрії та має офіси у Європі, Азії, Африці та Латинській Америці. 

1хBet пропонує власним клієнтам найбільшу кількість подій в лінії по кіберспорту, як до початку матчу, так і у лайв-режимі. За останні роки компанія підписувала партнерські угоди з такими відомими кіберспортивними організаціями, як HellRaisers Esports, Cascade Esports, Pro100, CIS Esports League та Gambit Esports.

https://1xbet.com

 

Про Natus Vincere:

Natus Vincere (з латинського «Народжені Перемагати»; скорочено - NAVI) - одна з найбільших кіберспортивних команд у світі. За всю історію існування клуб NAVI виграв більше 40 всіляких кіберспортивних трофеїв і встановив кілька світових рекордів, які тримаються і дотепер. Під крилом організації команди з таких кіберспортивних дисциплін, як Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, PUBG, Rainbow Six, Apex Legends. 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях